واژه سولفات پتاسیم به تمام املاح پتاسيم دار محلول در آب اطلاق مي .شود سولفات پتاسیم يكي از 3 عنصر ضروري مورد استفاده موجودات زنده مي باشد. اين ماده اغلب به عنوان دوك شيميايي در صنايع كشاورزي به کار گرفته مي شود. مهم ترين تركيبات سولفات پتاسیم عبارتند از كلرور پتاسيم، سولفات پتاسيم، سولفات پتاسيم منيزيم و نيترات پتاسيم. پتاس در سنگ هاي رسوبي آذرين و دگرگوني و به صورت محلول در آب درياها و شورابه ها موجود است و بزرگترين منبع تامين كننده آن نهشته هاي رسوبي و تبخيري هستند .

ميزان سولفات پتاسیم (k2o) در سولفات سديم 05/54 درصد، در نيترات پتاسيم حدود 58/46 درصد و در كلرور پتاسيم 7/63 درصد مي باشد. پتاسيم في نرم و سبك و داراي نقطه ذوب نسبتا پاييني است. بيش از 90 درصد از كل مصرف سولفات پتاسیم در جهان به كلرور پتاسيم اختصاص دارد و مصرف آن در ايران به عنوان كود شيمياي اخيراً توسعه يافته است. از مزاياي آن ميتوان به ارزانتر بودن نسبت به ديگر كودهاي پتاسه، محلول بودن آن و سهولت استفاده اشاره كرد. البته اين كود به دليل داشتن عنصر كلر براي محصولاتي كه ظرفيت پذيرش كلر ندارند (مانند تنباكو، سيب زميني و .) مناسب نيست.

حدود 95 درصد توليد جهاني سولفات پتاسیم در صنايع كشاورزي به منظور تهيه كود مورد نياز گياهان به کار مي رود. ساير مصارف سولفات پتاسیم داراي تنوع زيادي است. سولفات پتاسیم سوزآور براي توليد كربنات پتاسيم، صابون، ه کش ها استفاده مي شود. در تهيه مواد شوينده با ترکیب تتراپتاسيم و پيروفسفات كاربرد دارد.

هيدروكسيد پتاسيم و پرمنگنات پتاسيم از ترکیبات مهم در توليد رنگ هاي شيميايي هستند و انواع ديگري از ترکیبات سولفات پتاسیم در صنايع داروسازي، صنايع غذايي، تهيه گل حفاري و. استفاده ميشود .

براي توليد كودهاي پتاسه، املاح پتاسيم مورد نياز مي باشد. كانسارهاي املاح پتاسيم در طبيعت به دو صورت يافت مي شود.

از سال 1368 با آغاز طرح پي جويي سراسري سولفات پتاسیم در ايران توسط سازمان زمين شناسي و پيش از آن، منابع سولفات پتاسیم در بسياري از نقاط ايران شناخته شده است و اين منابع اغلب در حوضه هاي رسوبي، سري هاي تبخيري دورانه اي مختلف زمين شناسي خصوصاً ميوسن، كفه هاي نمكي، معادن فعال و متروكه نمك، چشمه هاي شور و نيز در گنبدهاي نمكي شناخته شده است. درحال حاضر پلاياي كوير بزرگ درناحيه خور و بيابانك، شورابه هاي مرداب گاوخوني و درياچه اروميه از مهم ترين حوضه هاي شناخته شده سولفات پتاسیم در ايران هستند. در حال حاضر بخش عمده كودهاي سولفات پتاسیم از طريق واردات تامين ميگردند .

مصرف كود هاي شيميايي در ايران از دهه 1950 با استفاده از كود هاي نيتروژني شروع شد . توليد انواع كود هاي شيميايي با توجه به وجود منابع اوليه مورد نياز يا تامين آنها از ساير منابع ميباشد. توليد كود در ايران از سال 1325 شروع شد .

 

بررسي كالاهاي جايگزيني و تجزيه و تحليل اثرات آن بر مصرف محصول

هيچگونه جايگزيني براي يون پتاسيم كه يكي از ضروري ترين عناصر مورد نياز گياهان و جانوران است، وجود ندارد. سولفات پتاسیم ارزانترين و محلول­ترين ماده اي است که ميتواند به عنوان منبع پتاسيم مورد استفاده قرار گيرد. جهت مصرف در صنايع شيميايي، سود سوزآور ميتواند جايگزين سولفات پتاسیم سوزآور شود چون هم قيمت كمتري دارد و هم بسيار فراوان تر است.

 

اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز

حدود 95 درصد سولفات پتاسیم توليد شده در جهان در كودهاي شيميايي استفاده مي .شود در نتيجه ميزان توليد و مصرف پتاس وابسته به بخش كشاورزي است. در شرايطي که جمعيت جهان رو به افزايش است و تقاضا براي مواد غذايي رو به فزوني است و افزايش مصرف كودهاي شيميايي به منظور تامين مواد موجود در خاك امري طبيعي است. استفاده نا متوازن از كودهاي ازته و فسفاته اختلالات عمدهاي در حاصل خيزي خاك بوجود مي آورد و اصلاح آن مستم به كارگيري كودهاي پتاس است.

شرکت مشاوران کاوش با دارابودن نیروهای حرفه ای و متخصص آمادگی تدوین طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی) تولید سولفات پتاسیم را دارد

 


شرکت مشاوران کاوش پتاسيم ,سولفات ,مي ,استفاده ,كودهاي ,توليد ,سولفات پتاسیم ,مي شود ,است و ,مورد نياز ,به عنوانمنبع

مشاوره گواهینامه ایزو

مشاوره تحقیقات بازاریابی

واحد HSEE شرکت مشاوران کاوش

معتبرترین شرکت تحقیقات بازاریابی

مشاوره گواهینامه ایزو

مشاوره تحقیقات بازاریابی

واحد HSEE شرکت مشاوران کاوش

مشخصات

آخرین جستجو ها

خرید و فروش انواع ترازو فروشگاهی arvandblog جان موزیک نماوا کلیپ 10 بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. trw فروش اینترنتی انواع کاغذ دیواری محصولات سلامتی حرکت و آموزش کسب موفقیت interior-design15 مرکز مشاوره خانوده تلفنی رایکو - مشاوره روانشناسی